Liste over Accounting karriere

Hvert år, forskellige colleges og universiteter fra hele verden producerer kandidater med forskellige college grader. Det betyder blot, at hvert år, arbejdsløsheden stiger og meget få nyligt-grads jord et job. Det er meget vigtigt at vælge den universitetsuddannelse, som du vil tage for at sikre din professionelle karriere i fremtiden.

Blandt de øverste college kurser af grad accounting. Regnskab omfatter forskellige opgaver, som omfatter at holde styr på indtægterne, aktiver, passiver, og meget mere. Du kan lære mere om disse opgaver, hvis du vælger en regnskabsmæssige kursus.

Inden for regnskabsvæsen, vil du lære en masse ting som hvordan virksomheder fungerer. Succesfulde forretningsfolk er revisorer en måde eller en anden. Du ser, regnskab er vigtigt i virksomheder. Det er en måde at vurdere forretningssituation, en virksomhed taber eller tjener overskud.

Kort sagt, accounting de erhvervssproglige. Alle forretningsaktiviteter er kvantificeret gennem regnskabsmæssige og alle forretningsrapporter, der er afledt og senere meddeles forvaltningsniveau. Hvilke karrieremuligheder kan du forvente, at hvis du er en afgangselev fra regnskabsmæssige?

1. offentlige praksis hvis du bliver en CPA, kan du gøre offentlig praksis. Du kan give dine tjenester til klienter i bytte for en overkommelig gebyr. Normalt, CPAs arbejde i partnerskaber og de tilbyder deres tjenesteydelser til virksomheder, regeringer, og endda til enkeltpersoner. Ansvarsområder om en revisor i offentlige praksis vil normalt omfatte overvågning, beskatning, management rådgivning, osv. Du kan få en masse arbejdserfaring på dette område.

2. uddannelse regnskabsmæssige kandidater kan også undervise efter de får deres metoder til undervisning. De kan blive en forsker, korrekturlæser og en professor. Hvis du vælger denne profession, kan du lære en masse ting. Du kan rydde ud visse regnskabsmæssige problemstillinger, forske og derefter distribuere resultaterne.

3. statens tjeneste du kan kigge efter jobmuligheder i den stat eller føderale niveau. Regeringen revisorer er ansvarlig for tracking omkostninger, budgetter og analysere de forskellige offentlige programmer, der indebærer enorme mængder. At være en regering revisor kan give dig chancen for at forbedre vilkårene for fattige imidlertid på grund af politisk indflydelse, vil opleve bureaukratiske hindring.

Hvis du ønsker at blive en regering revisor, nødt du til at tænke to gange, fordi offentligheden normalt tænker forskelligt af dem i position. Men det er egentlig ligegyldigt, hvad andre folk tænker, så længe du gør dit arbejde ærligt og effektivt.

4. handel regnskabsgrupper vedligeholdes af selskaber, uanset om store eller små. Grupper af revisorer forberede og organisere alle de finansielle oversigter, håndterer skattespørgsmål, spore omkostninger, håndtere internationale transaktioner, og meget mere.

Efter år for at blive medlem af den regnskabsgruppe, du vil have din chance for at blive en afdelingsleder eller du kan fremmes som omkostninger revisor, budget officer, regnskabschef, eller endda selskab revisor. Størrelsen af selskabsskatten bestemmer revisor forskellige ansvarsområder.

Nu ved du, at ved at optage et kursus i regnskab vil du blive tilbudt et utal af muligheder i fremtiden. Du skal være i stand til at vælge den rigtige karrierevej. Inden der træffes en beslutning, skal du overveje ansvar og karakteren af arbejdet i en visse regnskabsmæssige karriere.

Vælg en, du gerne mest og en, du er lidenskabelig omkring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.