Hvorfor du skal Outsource din Business skrivning projekter

Bare fordi du ikke er en forfatter, betyder det, at din virksomhed har til at lide. I stedet for trækker hårene ud over at business manual eller pressemeddelelse kunne du outsource dit projekt til en skriftlig professional.

Hvad outsourcing?

Outsourcing eller kontraherende er når du får en virksomhed eller person (uden for din organisation) for at fuldføre en opgave eller en serie af opgaver.

Hvorfor skal du outsource din skrivning projekter?

1. du vil have gode resultater skrivning great kopi er en færdighed, at alle ikke råder over. Hvorfor give din virksomhed en middelmådig billede, når du kan have en høj kvalitet, en? Når du outsource din skrivning projekter, du aflevere dit projekt til en person, der er dygtige.

2. du har ikke tid til at lære sådan Skriv great kopi – du nødt til at tjekke din e-mail, gå til møder, Planlæg budget, mødes med klienter, shop for forsyninger; har du virkelig tid til at skrive indhold? Når du outsource din skrivning project, du bare foretage et telefonopkald (eller send en e-mail) og du ikke længere behøver at bekymre sig om at færdiggøre opgaven.

3. du har ikke ressourcer til leje en medarbejder-ansættelse medarbejdere kan blive dyrt. Ikke kun du skal have office space, en computer og andre forsyninger; men du også nødt til at betale skatter, lægeudgifter, ferietid, arbejdstagernes comp og andre driftsomkostninger. Når du outsource spare du penge ved at fjerne de udgifter, der følger med medarbejdere.

4. du kan ikke lide at skrive – hvis du ønskede at være en forfatter, du ville være i et andet erhverv. Hvorfor lide gennem skrive dokumenter, når din tid kunne være brugt tendens til et aspekt af business du nyde. Når du outsource aktiverer du en person, der skriver at fuldføre opgaven. Og hvem ville du hellere stole? En medarbejder, der ville hellere gøre noget andet eller en professionel, der elsker, hvad de laver?

Hvilken slags skrive projekter kan outsources?

Næsten alle skriver, at du har brug for gjort kan outsources. Dette omfatter pressemeddelelser, web kopi, web-indhold, brochurer, manualer, præsentationer, håndbøger, flyers, salgsbreve, ezines og meget mere.

Forslag til outsourcing:

En ægte professionel vil investere i deres egen hjemmeside og domæne navn i stedet for ved hjælp af gratis hosting. Dette viser, at de er dedikeret til deres håndværk og det er ikke bare en hobby.

En ægte professionel har en portefølje (enten online eller offline), og de vil være mere end villige til at vise dig eksempler på deres tidligere arbejde.

En ægte professionel vil stille dig spørgsmål. Ofte forstå virksomheder, der er nye til outsourcing ikke helt at de skal være lidt involveret i processen. En person, der leverer høj kvalitetsarbejde forstår, at de ikke kan gætte, hvad du ønsker.

En ægte professionel værdsætter deres værd og kan bevise, hvorfor de er værd at prisen. Det vil være ganske let for dig at finde en entreprenør, der afgifter mindre end mindstelønnen. Men du skal holde for øje, at du får hvad du betaler for. Hvis du forventer høj kvalitetsarbejde, du nødt til at betale for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.