Få fundamentale ret

Til at lykkes i erhvervslivet på internettet eller i verdens off-line kræver en forståelse af de grundlæggende elementer i business og bruge dem til din fordel. I denne artikel, vil jeg redegøre for hvad jeg anser for de grundlæggende elementer i virksomhedens succes er.

Tro på dit produkt eller Service

Første, du skal tro på dit produkt eller din service. Hvis du ikke tror på det, vil du har en stor svært ved at sælge dit produkt eller din service til andre mennesker. Du skal også have tillid til din evne til at levere og fremme dit produkt eller din service. Et gammelt ordsprog Summer det op bedste ved at erklære: “alt er muligt at han, der tror”.

Aptitude for virksomheden

For det andet, skal du have en aptitude for virksomheden. Du vil også brug for motivation til at erhverve på de mindste grundlæggende færdigheder og opleve, før du starter din virksomhed. Hvis du skulle sætte dig selv op som en web-designer, men ikke havde nogen færdigheder eller uddannelse på dette område, vil så du næsten helt sikkert mislykkes. Men hvis du er ansat som bogholder og du nyde jobbet, så oprettelse af dit eget bogholderi service ville være et fornuftigt valg med en større chance for succes.

Være ansvarlig

For det tredje skal du være ansvarlig for dine kunder. Dette opnås ved kun at tjene forpligtelser du kan holde og ikke engagere sig i vildledende eller uærlige reklame. Hvis du ønsker at opbygge langsigtede succes i din virksomhed, skal du udvikle langsigtede tilfredse kunder. Når deres behov bliver opfyldt, er kunder på deres lykkeligste.

Målet for høj kvalitet

Den næste princip er, at du skal have en høj kvalitet vare eller tjenesteydelse. Dette vil være din bedste reklame. Produkter af ringere kvalitet generere normalt fattige kundetilfredshed. En utilfreds kunde kan være meget farligt for din virksomhed. Normalt fortælle de i gennemsnit omkring 14 andre personer der vil derefter være utilbøjelige til at købe dit produkt eller din service baseret på oplevelsen af at en utilfreds person. Derfor altid stræbe efter en top kvalitetsprodukt eller service.

Tjene penge

Det er imidlertid ikke nok at have et top kvalitetsprodukt eller service. Du skal også have et produkt eller en service, der genererer nok indkomst for at dække alle dine firmaudgifter og give dig en tilfredsstillende løn. En af mine venner sagde engang, at erhvervslivet er kun om to ting: tilfredsstille kunder og fortjeneste. En simpel erklæring men meget sandt.

Tilstrækkelig startkapital

Du skal også have adgang til penge nok til at oprette og køre din forretning og tilstrækkelig indkomst til at opfylde dine private udgifter i etableringsfasen. Et stort problem med mange hjemmebrugere og mindre virksomheder er, at de ikke har penge nok til at sikre deres succes. Der er intet mere nedslående end at have en rigtig god idé, at få det startet på en shoestring, ikke er i stand til at ekspandere på grund af penge mangel, og ser en konkurrent komme og stjæle dit marked.

Start lille

Et andet grundlæggende princip om hjem business succes er, at du begynde i det små. Dette vil gøre dig til at minimere din generalomkostninger, indtil du er sikker for din succes på markedet. For mange af jer, vil det betyde starter deltid samtidig bevare din fuldtids indkomst kilde. Når du kan udvide din forretning til en fuldtids venture. Dette er en fantastisk måde at minimere risikoen for fiasko.

Være velorganiseret

Succesfulde virksomheder er godt organiseret. De har et system til at holde styr på udgifter og indtægter. Dette niveau af organisationen i din virksomhed vil bidrage til at sikre, at du giver dine kunder eller klienter med et top kvalitetsprodukt eller service. Det vil også sikre, at du har nok oplysninger til at maksimere din rentabilitet og at tilfredsstille din lovmæssige krav til registrering.

Vær forberedt på

Forberedelse er en anden vigtig ingrediens i din virksomheds succes. Denne forberedelse vil omfatte være bevidste om regler og love der påvirker små og hjem business. Bevæbnet med denne viden, bør du ikke have nogen ubehagelige overraskelser fra utilsigtede overtrædelser af loven.

Har en forretningsplan

Endelig, succesfulde virksomheder har udviklet en omfattende forretningsplan. Dette er deres køreplan til succes. Det fortæller dem, hvor de skal hen og hvordan de skal komme dertil. Der er en række gode ressourcer om business planlægning på internettet. Her er nogle:

Konklusion

Det er blevet sagt, at genius er en procent inspiration og nioghalvfems procent transpiration. Det samme kan siges om virksomhedens succes. Uden at have grundlæggende på plads, mislykkes en god forretningsidé normalt. Sæt dig op for succes ved at overveje hvert af punkterne i denne artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.