En ny Baby kan være dyrt!

“En ny baby bringer en masse glæde og håb til en familie. Det bringer også en vis usikkerhed. Du kan være urolig, at dit hjem er for lille, eller at du har brug for en større bil, blandt andre. Uanset om du venter dit første eller din femte barn, er chancer at du har brug for baby gear! Der er hundredvis af forskellige elementer, du behøver, når barnet ankommer, og det er vigtigt at huske at oplagre op ikke betyder, du nødt til at rense ud af bankkontoen. Hvis du gør en smule forskning på forhånd, kan du få alt, hvad du behøver til en brøkdel af detailprisen. Min favorit penge at spare værktøj er e-kupon. Du kan tilmelde sig e-Kuponer på en række forskellige detailhandlere og starte besparelser straks.

Først spørgsmål som en ny forælder-til-være spørger, “hvad gear skal jeg bruge?” Der er mange ting, som er nem at have, og mange ting, der er et “must have.” Når du skelne mellem to, kan du begynde strømpe op på “must haves”. Jeg anbefaler, at du begynder at shoppe efter gode tilbud tidligt i din graviditet. Du vil spare flere penge og fjerne den sidste minut rush, som mange forældre gennemgår. De fleste baby websteder vil give dig med en tjekliste med barnet “must haves.” Udskrive denne liste ud, og derefter begynde at sammenligne priser og mærker og modeller.

Hver forælder-til-være er på et budget. Tricket er at gøre mest muligt ud af dette budget. Først overveje at se på lokale værftet salg for forskellige baby gear. Du kan ofte få nogle billige tilbud på ting, der er i god form. Hvis du er på udkig efter nogle rigtig gode tilbud, gå online. Der er hundredvis af forskellige baby websteder, som tilbyder mange produkter på dybe rabatter. Hvis du bruger et e-kupon service, kan du få kuponkoder til at spare endnu mere på de varer, der er “must haves.” De fleste af disse tjenester er gratis at bruge, og kan spare dig hundredvis på din favorit baby gear. Du kan også prøve en auktion site som EBay. Jeg har fundet nogle gode tilbud på elementer, som du har brug for hver dag, ligesom flasker og hagesmække.

Shopping for baby på et budget kan være en masse sjov, hvis du nærmer dig det korrekt. Opret en liste over de elementer, du ønsker at shoppe, og holde sig til det. Se efter rabatter og tilbud både lokalt og online. På ingen tid, vil du have en børnehave fuld af baby gear klar og venter for din nye lille bundt af glæde! Lykønskninger og glade shopping!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.