Voksen Industry Awards 2007

Med dette års awards er opdelt i 2 hovedkategorier og for, at sagen to arenaer, voksen produktioner (hovedsagelig DVD producenter, skuespillere og skuespillerinder) og sexlegetøj. Mens fornemmelse af DVD awards var fristende jeg holdt til mit kort og tilbragte en weekend søge ud af de nye produkter og også holde et vågent øje på movers og shakers i branchen.
Dag et var expo dag og lignede en upmarket bil støvler salg, omend produkterne hvor skinnende og nye tabellerne og hvor prydet med vibratorer, dildoer, stap-ons og alle slags sexlegetøj, hvoraf jeg havde svært ved at arbejde ud af, hvordan de gik på og hvad exactl y de gjorde.
De store kanoner hvor ud i kraft med Doc Jonson kommanderende et førsteklasses sted i arena, den store push (hvis det er det rigtige ord) var på deres nye sortiment af temmelig ende butt stik og en vifte af temmelig Jenna Jameson vibratorer og dildoer. Det mest interessante ting om den nye serier hvor bleg pastel farver valgt med hver kommer i alt seks forskellige farver og den mest spændende af disse var G-spot “Brianna” rækkevidde, og fyre og gals på Doc Johnson hvor form nok til at lade mig få en tiltalende blå farve. Anmeldelse herom til følge uden tvivl, men hey, det har været en travl uge og godt, jeg har ikke haft tid til at vej teste det endnu -skam på mig!
Går videre til priser på dag to af begivenheden, og der var en lille overraskelse, men ikke i fairness er en stor en, i den bedste kvindelige legetøj med kanin perle vibrator kommer ind på førstepladsen med jeg fortalte et stort flertal.
En interessant mand sexlegetøj, der synes at have gjort en genopblussen og faktisk afhentet bedste i klassen for mandlige sexlegetøj som vedtaget af læserne af Heat magazine var Penisator, en mærkelig enhed, der glider over penis og kan bruges alene eller under samleje. Et simpelt koncept med meget populære fornemmelser for begge parter.
Bedst sælgende legetøj i 2006, ingen præmier for gætte denne ene og med verdensomspændende salg i millionklassen klassiske kanin vibratoren boltrede hjem med en komfortabel sejr i denne klasse. Runner up gik til den nye vifte glød i mørke perler fra Nasstoys og tredjepladsen gik til en personlig favorit, Californien Exotics “Shanes verden Hottie”.
Med deltagelse af over 50.000 mennesker i en weekend showet har været en massiv ramt endnu en gang og det var rart at se gamle ansigter og rart at se masser af nye ansigter for. Så lad os se frem til et år med nye spændende produkter at kildre alle vores fantasier og fatasies og ser frem til Expo 2008 i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.