Nogle nyttige tips om at sikre en god værdi personlige lån

Vær sikker på at bede om citater ikke kun fra din nuværende bank eller andre nærliggende, men også fra andre finansielle virksomheder, og online långivere så godt. Sørg for, at de långivere, du spørger fra, ikke kigger op på din kreditvurdering, medmindre du er klar til at fortsætte med dem alene. Alle mere end fire kredit checks i en måned ser mistænkelige ud og kan påvirke din kreditvurdering. Spørg, om de vil tjekke din kredit-rating først, at være på den sikre side.

Du vil blive overrasket over at opdage, at lån, der udbydes af online penge-udlån virksomheder er ofte mere bekvemt og med mindre restriktive betingelser end dem, der tilbydes af bankerne. Dette skyldes, at bankerne tjener penge ved en række forskellige midler, i modsætning til online långivere, hvis primære indkomst er et direkte resultat af det beløb, de låner.

Afhængigt af hvor slemt din kredit historie er, kan det være meget vanskeligt at finde usikrede lån, som de fleste långivere vil pålægge meget høje priser, og andre vil simpelthen afvise din ansøgning.

Selv om det stadig er muligt at finde bekvem lav-rated usikrede eller dårlige kredit udlån, chancerne for, at der er meget små. Det smarteste valg er at lede efter et sikret lån i stedet; der er en masse långivere villige til at tilbyde dig dårlige kredit udlån til lave priser, hvis du har nogen sikkerhed for at tilbyde dem som en garanti for Payback. Afhængigt af mængden af penge du låner, vil långivere tage din bil eller hus som sikkerhed og lykkeligt giver dig mulighed for at få dit lån.

Har i tankerne, at det altid er bedre at betale tilbage de penge, du lånte, så snart du er i stand til.

Prøv at vælge blandt de lån, der giver dig mulighed for at foretage tidlige betalinger; jo hurtigere du betaler tilbage, jo mindre rente du betaler. På den anden side, hvis du forlænger lånets løbetid, bliver du nødt til at betale langt flere penge i renter.

Selv om du ikke kan faktisk tage et lån, vil det blive vist i din rekord og kan se meget dårligt på din historie, når de ansøger om en anden i fremtiden, så begrænse dig til at bede jämföra olika smslån och räntor om citater og gælder kun for at lånetilbud, du anser for at være den bedste. Hvis dit program bliver afvist, kan du dog gå videre til det næstbedste tilbud på din liste.

I din forskning er det tilrådeligt at gennemgå, om udbyderen er medlem af Finance Industry Standards Association (FISA), som følger retningslinjerne for fortrolighed, der er fastsat for denne forening, og også de udbydere, der er registreret i henhold til data beskyttelses loven (DPA), som overholder lovens bogstav fra data beskyttelses registret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.