Bestseller Bogklubber Sammenlignet – Bøger

De er de oppustede, over øret slags, som er langt mere komfortable end ørepropper, og det faktum, at kun det ene øre virker var fint. Selv om han aldrig opnået stor berømmelse eller rigdom, hans værker fortsætter med at påvirke mennesker rundt om i verden, herunder New Thought bevægelse. Værker tilbydes typisk i forkortede eller uforkortede formater, så du kan vælge, hvilken du foretrækker. De fleste, magasin udgivere gør deres månedlige publikationer tilgængelige i Audiobook format, hvilket betyder, at folk med vision spørgsmål kan abonnere og få deres abonnement materiale leveret hver måned i Audiobook format. Værre endnu, kan du glemme, at du har et abonnement og bare holde betale for det måned for måned uden at få nogen fordele.

Alligevel beundrer jeg det arbejde Cullen lagt i det, balancering tvangspræget forskning med tilgængelige historiefortælling. Hvis du arbejder hjemmefra, kan du forvente at foretage justeringer. Det mest afgørende første skridt, vi bør tage, er at eje op til alt i vores liv. Jeg misbilliger rubbernecking, og forsøge at modstå denne impuls til at undersøge andres smerte, lydbog at gøre offentlig underholdning ud af private tragedie. Smid ødelagte kabler og udstyr ud. Jeg har ikke brug for fortælling i stereo, og det fik mig til at føle mig mere sikker på, at jeg kunne høre sirener og anden trafikstøj efter behov. Okay, jeg har faktisk ikke lyttet til denne ene, men jeg elskede bogen, og jeg har flere venner, der RAVED om, hvor god fortællingen var.

Jeg spurgte også mine blogger venner og kolleger lydbog elskere til at dele deres foretrukne titler. Når forfatterens stemme er fanget i en stor præstation, bliver en lydbog en ren fornøjelse at lytte til. Mange studerende rapporterer stor tilfredshed, når de først er i stand til at forstå en nyhedsudsendelse eller et tv-program, for eksempel (Ryan, 1998). Det er dog vanskeligt at udføre omfattende lyttepraksis i klassen af praktiske årsager, og klasseværelset er måske ikke det bedste sted, hvis målet er at få eleverne til at vænne sig til sproget på egen hånd og tilskynde dem til at tage ejerskab over deres praksis. Mac og Barrons er bragt til live af disse talentfulde kunstnere!

Bøger vises efter titel og forfatter. Jeg er helt sikkert vil fortsætte med at lytte til bøger som en del af min drive – jeg kan ikke tro, jeg har været savnet denne mulighed for alle disse år! Jeg synes, at lytte til lydbøger, mens jeg træner er et værdifuldt værktøj, fordi jeg ofte distraheret, og så du skal ikke fokusere på, hvor meget længere jeg har i hvert løb, eller hvor mange flere sæt jeg skal gøre. Det eneste problem, jeg har med dette er, at du faktisk ikke ejer VIP-bogen. Jeg elsker denne serie endnu mere med hver bog jeg “læse”.